08-5000 20 30
Mötesplatsen över telefon

Lösenord

Vid köp av Standard, Silver eller Guld erhålls ett lösenord som behövs för att komma in på Samtalslinjens koder. 

Den som köper Silver- eller Guldpaketet får en egen unik sexsiffrig kod för samtal på tu man hand.


Anonymitet 

På Samtalslinjen är du 100 % anonym. Det går bra att ringa med hemligt nummer (nummer som inte kan kontrolleras via nummerupplysning) och med dolt nummer (med #31# eller dolt via telefonens inställningar).


Enkel anonym kortbetalning

Inga personuppgifter behövs, uppge endast din E-postadress (den blir ditt kund-ID).


Säkra betalningar

Betalning sker via bankkort/kreditkort. Vi använder modernaste krypteringsteknik, SSL (Secure Socket Layer), ett vedertaget standardprotokoll som garanterar säker dataöverföring. Kreditkortsuppgifter överförs endast krypterat, så du som kund kan känna dig helt trygg när du betalar med kort hos oss.


Tillgänglighet

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året.


Riktlinjer

Tjänsten får inte används för olagliga aktiviteter eller för distribution av material som är olagligt eller kan upplevas som stötande. Exempel på olagliga aktiviteter är hets mot folkgrupp, trakasserier, mobbing och intrång på copyright-skyddat material.


Tänk på

Den som använder tjänsten har eget ansvar över vad som sägs. Vi råder dig att aldrig lämna ut dina personuppgifter till någon som du inte känner väl.


Avsluta

Du kan närsomhelst avsluta tjänsten genom att skicka ett mail till support@samtalslinjen.comSidan uppdaterades 2019-03-26