08-5000 20 30
Mötesplatsen över telefon

SÅ GÖR DU

Ring 08-5000 20 30, knappa in den sexsiffriga koden som du vill gå in på följt av lösenkoden som du fick vid köp. Du behöver inte vänta på välkomstmeddelandet, det går bra att slå in kodnummer och lösenkod direkt när du hör meddelandet.

SAMTALSLINJENS KODER

I nuläget har vi valt att ha fyra koder eftersom det passar bra med antalet personer som ringer in under ett dygn. Det finns plats för fem deltagare på varje kod, lagom många för att prata i grupp. Är det fullt på koden så öppnas en plats upp så fort någon lägger på. Folk kommer och går på koderna, så det är sällan man får vänta på att komma in. 

Det är olika inriktningar på varje kod, på det sättet kan du välja den kod som passar dig bäst just för stunden. Ha så kul!

  • För den som känner för att prata om lite allt möjligt har vi kod 111 111. Där kan man mingla med andra och prata om allt från vardagsbestyr till vad som passar bäst i grönsakssoppan.
  • Gillar du att prata om nyheter så kan du gå in på kod 222 222. Där kan man prata om vad som händer i Sverige och resten av världen.
  • För den som tycker om kultur har vi kod 333 333. Där kan man prata om musik, film, tv-serier, konst och allt annat som hör kulturen till.
  • Dejting över telefon är ett roligt och bra sätt att lära känna någon. Kod 444 444 finns för den som vill hitta någon att prata lite djupare med. Eftersom man inte ser varandra så kan man inte döma någon efter utseendet (som det är lätt att man gör på en vanlig "IRL-dejt"). Med telefondejting lär man känna den man pratar med - från insidan först!


Samtalslinjen 08-5000 20 30