08-5000 20 30
Mötesplatsen över telefon

Lösenkod

Vid köp av Standard, Silver eller Guld erhålls en lösenkod som behövs för att komma in på Samtalslinjens koder. Den som köper Silver- eller Guldpaketet får även en egen privat kod för enskilda samtal.


Säkra betalningar

Betalning sker via bankkort/kreditkort. Vi använder oss av företaget Stripe för den tekniska säkerhetslösningen. De använder en modern krypteringsteknik, SSL (Secure Socket Layer), som är ett vedertaget standardprotokoll som garanterar säker dataöverföring. Kreditkortsuppgifter överförs endast krypterat. Stripe kräver även säkra webbsidor (https) för att hantera säkra betallösningar. Så du som kund kan känna dig helt trygg när du betalar med kort hos oss.


Anonymitet

På Samtalslinjen är du 100 % anonym. Det går bra att ringa med hemligt nummer (alltså nummer som inte kan kontrolleras via nummerupplysning) och med dolt nummer (med #31# eller dolt nr via telefonens inställningar).


Tillgänglighet

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året.


Riktlinjer

Tjänsten får inte används för olagliga aktiviteter eller för distribution av material som är olagligt eller kan upplevas som stötande. Exempel på olagliga aktiviteter är hets mot folkgrupp, trakasserier, mobbing och intrång på copyright-skyddat material.


Tänk på

Den som använder tjänsten har eget ansvar över vad som sägs. Vi råder dig att INTE lämna ut dina personuppgifter till någon som du inte känner väl.


Avsluta

Du kan närsomhelst avsluta tjänsten genom att skicka ett mail till support@samtalslinjen.com (OBS! uppge E-postadressen som du angav vid köp).
Sidan uppdaterades 2019-03-08