08-5000 20 30
När du vill prata anonymt

BRA ATT VETA


Tillgänglighet

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt. Inringningsaktiviteten är störst på kvällen mellan kl 20.00 - 23.00. 


Säker betalning

Betalning sker via bankkort/kreditkort. Köpen sker över en säker anslutning (TLS) där Samtalslinjen aldrig kommer i kontakt med kortnumren. Det är företagen Stripe och PayPal som står för den tekniska säkerhetslösningen, de kräver säkra webbsidor (https) för att hantera säkra betalningslösningar via TLS/SSL. Så du som kund kan känna dig helt trygg när du betalar med kort hos oss. 


Varför behöver vi ditt telefonnummer?  

Telefonnumret behöver vi endast av tekniska skäl för anslutning till konferenssystemet. Du kan ringa med hemligt nummer (alltså nummer som inte kan kontrolleras via nummerupplysning) däremot kan du av tekniska skäl inte ringa med dolt nummer (med #31# eller dolt nr via telefonens inställningar).

Samtalslinjen för inga register av personuppgifter så du kan vara säker på att vara helt anonym. 


Tjänsten

Kostnaden är f n 29 kr/mån. Löpande månadsbetalning. Du kan närsomhelst avsluta tjänsten genom att skicka ett mail till support@samtalslinjen.com. 


Olagliga aktiviteter

Du får inte använda tjänsten för olagliga aktiviteter eller för distribution av material som är olagligt eller kan upplevas som stötande. Exempel på olagliga aktiviteter är hets mot folkgrupp, trakasserier, mobbing och intrång på copyright-skyddat material.


Försäljning

Du får inte använda tjänsten för någon form av försäljning eller reklam för någon produkt eller tjänst.


Eget ansvar

På Fritt Forum har den som använder tjänsten eget ansvar över vad som sägs. Samtalslinjen har inget ansvar för enskilda personers uppförande på linjen. Dock kan vi vid indikation av störande beteende vidta åtgärder såsom t.ex. tillfällig avstängning.  

Vi råder dig att INTE lämna ut dina personuppgifter till någon du inte känner väl.